ROTTERDAM - Zaterdagnacht 26 maart is er een auto gestolen rond 4.30 uur op de Mahatma Gandhistraat in Rotterdam Alexander. De politie is op zoek naar de daders. Wie herkent de mannen op de beelden?


In die nacht rond 04:17 uur komt er een zwart voertuig aangereden en stopt ter hoogte van een woning aan de Mahatma Gandhistraat. Dader 1 staat bij het voertuig, een witte Peugeot 3008, en probeert het slot open te breken van de bestuurdersportier. Dader 2 staat op de uitkijk , met zijn rug richting de woning en rookt hierbij een sigaret. Omstreeks 04.33 uur zijn de daders weggegaan en komen na enkele minuten weer terug waarna dader 1 weer bezig is om het slot open te breken. De andere dader staat wederom op de uitkijk. Om 05.36 uur is het slot van het voertuig geforceerd en wordt de auto gestolen.

We hebben signalementen:

  • Dader 1: Lichte huidskleur, slank postuur, zwart kleurig petje met een embleem op de voorzijde, zwart jasje met capuchon met rechts op de achterkant ter hoogte van zijn rechterschouder een wit merk embleem, zwarte handschoenen.

Dader 2:

  • Donkere huidskleur, zwart haar, zijkant kaal geschoren, slank postuur, zwarte broek, zwart jasje, rookt en is mogelijk linkshandig omdat hij met zijn linkerhand zijn aansteker aanzet.

    We hopen dat iemand de mannen herkent en contact opneemt met de politie. Tippen kan makkelijk via het formulier.