ROTTERDAM - Bewoners van een woning aan de Crooswijksestraat worden maandagochtend 15 november rond 1.45 uur opgeschikt door knallen. De woning bleek meerdere keren te zijn beschoten. Gelukkig raakte er niemand gewond.

De forensische opsporing heeft uitgebreid onderzoek gedaan bij de woning. Er zijn sporen veiliggesteld. Uit (buurt)onderzoek is naar voren gekomen dat men heeft gezien, dat er een man in een Volvo wegreed. Twee andere mannen renden in de richting van de Zaagmolenbrug. Enkele minuten later maakte een zwarte VW Golf 7GTD een rare manoeuvre en vervolgens daarna met hoge snelheid wegrijden in de richting van de Pijperstraat te rijden. Er is eveneens gehoord dat er een scooter met hoge snelheid is weggereden.

Tips
Heeft u zondag op maandagnacht tussen 1.30 en 2.00 uur op of rond de Crooswijksestraat iets verdachts gezien of gehoord, dan komt de politie graag met u in contact. Beschikt u over beelden, zoals een deurbelcamera of dashcam, dan vragen wij u te kijken of daar iets op staat wat verband zou kunnen houden met het schietincident.