ROTTERDAM - Vannacht tussen 01.00 en 04.00 uur is een woning aan de Nieuwehaven meerdere keren beschoten. De bewoners en omwonenden dachten dat het om vuurwerk ging en bleven gelukkig ongedeerd. ’s Ochtends werden meerdere kogelinslagen en –hulzen ontdekt. De politie zoekt getuigen en beelden.

Er werden uiteindelijk meerdere kogelhulzen gevonden en veiliggesteld. De politie is een onderzoek gestart en de Forensische Opsporing heeft sporen veilig gesteld. Verschillende kogels zijn door de ruiten gegaan. Er zijn inslagen binnenin de woning aangetroffen. Het is een wonder dat niemand gewond is geraakt.

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden (denk daarbij ook aan dashcam beelden of videodeurbelbeelden) die kunnen helpen in het onderzoek? Dan komen we graag in contact met u via één van de onderstaande mogelijkheden.

Wees een held, voorkom geweld.
Daders van schietpartijen schuwen het gebruik van geweld niet. Daders van schietpartijen kunnen opnieuw toeslaan. Voorkom slachtoffers en help de straten veilig te houden, help ons dedaders van schietpartijen aan te houden door informatie en beelden te delen als u deze heeft. Melden kan via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of op politie.nl.

Meld vertrouwelijk
U kunt uw informatie en beelden ook vertrouwelijk delen via het Team Criminele Inlichtingen (TCI). Zij behandelen uwgegevens strikt vertrouwelijk. 088 - 661 77 34

Meld anoniem
U kunt ook anoniem melden via M. op 0800-7000.

Help schietincidenten voorkomen
Heeft u weet van een vuurwapen, meld het! Zo voorkomen we nieuwe schietpartijen. Als door uw tip een vuurwapen in beslag kan worden genomen, komt u in aanmerking voor maximaal €750,- tipgeld. Uw tip wordt vertrouwelijk behandeld door TCI. Zij beschermen uw gegevens. Bel de TCI tipgeldlijn: 06-33236432.