ROTTERDAM - Zaterdagnacht 13 november is er een woning beschoten aan de Vergiliusstraat. Er is hierbij niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek.

Het is zaterdag rond 07.00 uur als één van de bewoners door de woning loopt en een gat aantreft in hun keukenraam. Het lijkt op een kogelinslag. Als een medebewoner aangeeft in de nacht een harde knal te hebben gehoord, nemen zij direct contact op met de politie. Eenmaal aangekomen bij de woning, wordt er buiten één huls aangetroffen en één kogel in de woning.

Buurtonderzoek
Na buurtonderzoek gedaan te hebben verklaren verschillende buurtbewoners tussen 02.30 en 03.00 uur een knal gehoord te hebben. Ook is er gezien dat er één persoon in donkere kleding snel wegliep, verderop de straat in.

Tips
Heeft u zaterdagnacht op of rond de Vergiliusstraat iets verdachts gezien of gehoord, dan komt de politie graag met u in contact. Beschikt u over beelden, zoals een deurbelcamera of dashcam, dan vragen wij u te kijken of daar iets op staat wat verband zou kunnen houden met het schietincident. U kunt contact met ons opnemen. Zie tipformulier.