ROTTERDAM - Zondagmiddag heeft de politie 7 personen aangehouden die betrokken waren bij een vechtpartij. Tijdens de vechtpartij raakte een agent lichtgewond.

Het is iets na 18.00 uur als de politie melding krijgt van een mishandeling in een overdekt speelparadijs aan de Koperstraat. Twee moeders van spelende kinderen, kregen ruzie met elkaar. Een man probeerde de ruzie tussen de moeders te sussen. Hij probeerde de vrouwen uit elkaar te houden, maar werd zelf ook mishandeld door één van de vrouwen. Zij gaf aan dat ze zou zijn gewurgd door de man.

Als de agenten aankomen, bekijken ze de camerabeelden. Op die beelden waren geen strafbare feiten verder te zien. Daarmee leek de zaak afgedaan. Maar in de tussentijd hadden bekenden van beiden vrouwen zich voor de overdekte speeltuin verzameld. Als iemand een cadeautje uit de handen slaat, slaat de vlam in de pan. De twee groepen gaan met elkaar op de vuist. De situatie is dusdanig dat agenten bijstand moeten vragen van andere agenten. Zij moesten pepperspray en de wapenstok gebruiken om de situatie weer onder controle te krijgen. Er zijn 7 personen aangehouden tussen de 15 en 67 jaar. Een agente raakte licht gewond aan haar pols en heeft allerlei schaafwonden en zere plekken aan haar lichaam.