ROTTERDAM - Het Nationale Franchise Congres, gehouden op 9 november in het ABN AMRO hoofdkantoor te Amsterdamse Zuidas, had weer het spannende moment van de Franchise Starter Award uitreiking. Deze prijs belicht de meest veelbelovende nieuwe franchise en stimuleert hun verdere groei.

Tijdens het congres presenteerden drie finalisten hun pitch, waarna de franchisegevers hen beoordeelden. Deze stemmen, gecombineerd met het oordeel van de vakjury die op 25 oktober de finalisten hoorde, leidden tot de einduitslag.

Na publieksbeoordeling en stemtelling, werd de winnaar bekendgemaakt: Live Escape wint de Franchise Starter Award. Jesse van der Lely uit Rotterdam, oprichter en eigenaar van Live Escape, ontving de award op het podium. Hij uitte zijn verrassing en dank voor deze erkenning als outsider. Jurylid Jacky Michels prees op het podium ook de winnaar: “Live Escape heeft een professionele uitstraling en sterke technologische elementen die een aantrekkelijk verdienmodel voor franchisenemers lijken te bieden’’. Voor degene die geïnteresseerd zijn in de bekroonde formule van Live Escape, is een bezoek aan de Rotterdamse vestiging zeker aan te raden. Hier kan je persoonlijk ervaren waarom Live Escape als winnaar uit de bus is gekomen wat hen onderscheidt in de wereld van escape rooms.

WINNAAR FRANCHISE STARTER AWARD 2023
Live Escape ontvangt naast de trofee en uitgebreide media-aandacht ook een pakket aan diensten ter waarde van € 5.000, aangeboden door zes franchiseprofessionals.