Ook dit jaar staat hij alweer op de planning: het jaarlijkse bedrijfsuitje. Jij weet als geen ander dat het elke keer weer een flinke uitdaging is om een gezellig en origineel bedrijfsuitje te organiseren. Een uitje dat leuk is voor iedereen binnen het bedrijf: van de jonge stagiaires tot de doorgewinterde managers? Je zoekt iets dat zowel verbindend als origineel is, en bovenal waar je met elkaar veel plezier aan kunt beleven.


Heb je al eens gedacht aan het spelen van een uitdagend stadspel in de stad van jullie keuze? Een trend die de laatste jaren aan populariteit wint, is het spelen van een stadsspel. Tijdens deze outdoor activiteit combineer je de opwinding van een speurtocht met de elementen van een escape room. Binnen het dynamische decor van de stad zelf, vertelt elke hoek van de straat een nieuw verhaal. Elk raadsel dat je samen oplost en elke locatie die je ontdekt, brengt je dichterbij de ontknoping.

Specifiek bieden stadsspellen zoals The Hunt, Sherlock, en Escape the City, een gevarieerde ervaring met een uniek thema, die past bij de interesses en dynamiek van elke groepssamenstelling. Super geschikt om in te zetten tijdens jullie jaarlijkse bedrijfsuitje! Of het nu gaat om het oplossen van een fictieve moordzaak of het ontsnappen uit virtuele kamers door de stad, deze stadsspellen bieden naast een hoop lol ook een groei in teamwork, communicatie en creatief denken.

The Hunt daagt jullie uit om meerdere teams met en tegen elkaar 'van de radar te verdwijnen' in een spannende achtervolging tussen criminelen en hunters, terwijl Sherlock jullie speurvaardigheden op de proef stelt met een mysterieuze moordzaak. Escape the City biedt een outdoor escape belevenis, waarbij je cryptische raadsels oplost terwijl je de stad verkent. Deze spellen zijn niet alleen een geweldige manier om het teamgevoel te versterken, maar bieden ook een onvergetelijke ervaring die buiten de gebruikelijke kantooromgeving plaatsvindt.

City Adventures biedt de perfecte oplossing met een divers aanbod van dé leukste stadsspellen. Jullie kunnen zelf beslissen waar je wilt gaan spelen en met hoeveel teams. Deze spellen combineren actie, teamwork, en humor, en maken gebruik van de stad als speelveld, waardoor deelnemers op een unieke manier elkaar en de omgeving verder ontdekken.

De stadsspellen van City Adventures zijn laagdrempelig, vereisen geen vaste boekingsdata, en zijn geschikt voor alle leeftijden. Je zit niet vast aan een externe spelbegeleider, aangezien de spellen via 4 simpele stappen en op je eigen smartphone te spelen zijn! Bovendien zijn de kosten per persoon laag, waardoor dit een aantrekkelijke optie is voor bedrijven van verschillende grootte.

Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje beleven? Lees dan hier verder of ga naar cityadventures.nl/bedrijfsuitje om jullie favoriete stadsspel te bestellen.

Ben je op zoek naar extra ondersteuning en informatie? We komen graag met je in contact om met je mee te denken!