MEDEMBLIK - Ontdek het Bakkerijmuseum in Medemblik, waar een bezoek niet alleen draait om het bekijken van objecten, maar waar al je zintuigen worden geprikkeld. Het is niet voor niets dat dit museum bekendstaat als het lekkerste museum van Nederland!

Zodra je de drempel over stapt, omarmt de verleidelijke geur van versgebakken koekjes je direct. Het museum is niet zomaar een verzameling van oude voorwerpen; het is een levendige ambachtelijke bakkerij waar wordt getoond hoe vroeger brood, taart en koekjes werden gemaakt. Bij binnenkomst word je zelfs verwend met een heerlijk koekje, vers uit eigen deeg.

En er is meer! Kinderen kunnen zelf hun koekjes versieren of helpen bij het maken van bonbons. Het Bakkerijmuseum is de ideale bestemming voor een onvergetelijk kinderfeestje of een leerzaam schooluitje. Bovendien is het museum volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met een lift en drempelvrije toegang.

Maar er is nog zoveel meer te beleven! Je kunt meedoen aan boeiende workshops zoals cacaoschilderen , suikertrekken, bonbons maken en brood bakken.


Kortom, het Bakkerijmuseum in Medemblik is een smaakvolle en interactieve ervaring die al je zintuigen betovert. Kom langs en ontdek de heerlijke wereld van bakken en zoete lekkernijen.