Of je nou wel of niet een lover hebt, op Valentijnsdag is alles mogelijk. Misschien is dit wel het jaar dat jouw cush eindelijk zijn kans grijpt, of de vijfde keer op rij dat je partner een last minute bosje bloemen in je handen drukt.


Een keer iets anders dan bankhangen

Hoewel Valentijnsdag dit jaar op een maandag valt, is er evengoed genoeg te doen. Zo viert Cafe Ruysdael in Heemskerk het hele weekend de romantiek. Geniet hier van een speciaal samengesteld 3-gangen menu met als kers op de taart een bijzonders Valentijns nagerecht.
Zin in een tripje naar de hoofdstad? In restaurant Janz in hartje Amsterdam wordt er speciaal voor iedereen die een hapje komt eten een gedichtje geschreven, hoe leuk!

Cadeautips

Natuurlijk is er niks mis met de traditionele bos bloemen en bonbons, maar met deze cadeautjes ben je net een stukje origineler.

  • Probeer drie nieuwe parfums met de Valentijnsdag giftset van Parfumado! Voor zowel mannen als vrouwen zijn er sets samengesteld, een kind kan de was doen.
  • De winter is nog lang niet voorbij dus wat is er lekkerder dan een heerlijk dikke pyjama? Kijk bijvoorbeeld bij de Hunkemöller voor de schattigste sets.
  • Een nachtje weg is natuurlijk altijd goed, neem je geliefde mee naar een luxe hotel of kies juist voor iets knus in de natuur.
Wist je trouwens dat ze in Argentinië de hele week Valentijnsdag vieren? En daar blijft het niet bij, in juli is er nog een week uitgetrokken voor het vieren van de liefde.

Vind jij een dag cadeaus en verwennerij wel genoeg, probeer dan onze tips, dan zit je sowieso goed!