ROTTERDAM - Het vernieuwde pand wordt woensdag 9 september om 11.30 uur feestelijk geopend in aanwezigheid van wethouder Bert Wijbenga, Het Goed directeur Willem van Rijn en regionaal bedrijfsleider Rinus Trommelen. Rotterdammers zijn van harte welkom om, met inachtneming van de coronamaatregelen, een kijkje te nemen in de compleet verbouwde winkel.

Eigentijds kringloopwarenhuis
Alle medewerkers van Piekfijn hebben al enkele maanden kunnen wennen aan de werkwijze van Het Goed. Achter de schermen is hard gewerkt en wordt uitgekeken naar het dragen van het paarse shirt. De Piekfijn medewerkers blijven allemaal werkzaam voor Het Goed en werken met plezier in de nieuwe opzet. Ook de klanten hebben de afgelopen maanden al enige veranderingen ervaren.

Doneren van goederen
Rotterdammers die herbruikbare spullen graag een tweede leven willen geven, kunnen deze spullen bij alle vestigingen van Het Goed inleveren bij de achterdeur. Ook is het mogelijk om een gratis ophaalafspraak te maken via de website van Het Goed. De milieuparken blijven gekoppeld aan Het Goed, zodat bewoners herbruikbare spullen in de daarvoor bestemde containers kunnen plaatsen.

Rotterdam maakt Het Goed
Dit is de eerste stap na de overname die per 1 september is gerealiseerd. Hiermee komt een definitief einde aan de kringloopactiviteiten van Piekfijn in Rotterdam. Naast de bestaande vestigingen in Vlaardingen, Schiedam en Hoogvliet, wil Het Goed verder groeien in de regio. Na de verbouwing van de winkel aan de Mariniersweg zal de naam Het Goed ook op de andere locaties van Piekfijn verschijnen.