ROTTERDAM - De komende periode zijn er verschillende werkzaamheden op de Coolsingel. De ontbrekende bestrating wordt gelegd.


Door nu het werk aan de Coolsingel op te pakken, wil de gemeente ervoor zorgen dat de nieuwe bestrating zoveel mogelijk is aangebracht voor de start van het terrassenseizoen.

Wat gaat er de komende tijd gebeuren:

  • In de week van 17 januari beginnen de werkzaamheden op de hoek van de Aert van Nesstraat en de Coolsingel. Deze duren ongeveer 2 weken.
  • Op 31 januari gaan de werkzaamheden verder met de bestrating op de hoek van de Coolsingel, Bijenkorf en Raoul. Daar ontbreekt namelijk ook nog nieuwe bestrating. Hier duren de werkzaamheden ongeveer 6 weken.
  • De derde locatie waar bestrating wordt neergelegd is rond de kiosken voor boekhandel Donner. Half maart starten hier de werkzaamheden en deze duren ongeveer 7 weken.

Ruimte voor voetgangers

Tijdens deze periode is er voldoende ruimte voor voetgangers om over de Coolsingel te lopen. Voor Koningsdag op 27 april 2022 wordt er zoveel mogelijk opgeruimd zodat bezoekers geen last hebben van de werkzaamheden.