ROTTERDAM - Het Emmauscollege, gelegen in Rotterdam-Oost, bestaat dit schooljaar 50 jaar. Na succesvolle en feestelijke activiteiten voor het personeel en de leerlingen, is het op zaterdag 11 juni 2022 tijd om het jubileum met oud-leerlingen te vieren.

Vijftig jaar geleden kwam het Emmauscollege tot stand door een fusie van twee meisjesscholen en een jongensschool, allen verspreid door Rotterdam. Zij zagen een mooie toekomst in het verschiet voor een nieuwe school in het toen-nog-verre Alexanderpolder. En zo geschiedde.

Een halve eeuw later is het Emmauscollege nog steeds te vinden in Alexanderpolder. De havo/vwo school staat bekend om de goede organisatie, betrokken docenten, leuke activiteiten en veel keuzevrijheid voor de leerlingen.

De reünie

Waar de school begon met 36 leerlingen, is het Emmauscollege gegroeid tot een stadse school met ruim 1700 leerlingen. En met alle leerlingen die hun schooltijd hebben doorgebracht op het Emmauscollege, wil de school graag haar jubileum vieren. Daarom zijn zij allen van harte welkom op de reünie op zaterdag 11 juni 2022.

De reünie vindt plaats binnen het schoolgebouw (Alexandriëstraat 40, 3067 MR Rotterdam) en start om 14.00u. Een kaartje voor de reünie kan online gekocht worden via onze webshop: https://www.emmauscollege.nl/shop/