ROTTERDAM - Lastige tijden maar samen staan we sterk!
Een pannenkoek bezorgt krijgen door een speelster van Feyenoord is aanstaande dinsdag 28 april 2020 mogelijk.


De vrouwenselectie van Feyenoord Futsal organiseert op dinsdagavond 28 april 2020 van 17:00 tot 20:00 uur een unieke pannenkoeken actie om de ondernemers van Pannenkoekenrestaurant 't Hof in Vlaardingen te ondersteunen in deze heftige Corona tijd.

Het Pannenkoekenhuis is een familie bedrijf en de familie is trouw supporter van de vrouwenselectie. Op deze manier proberen de vrouwen van Feyenoord wat terug te doen voor alle steun. Immers samen sta je sterk.

Speciaal voor deze actie zijn de pannenkoeken deze avond maar 5 euro per stuk. Daarnaast geven de speelsters van Feyenoord Futsal op de eerste 200 pannenkoeken ook nog eens € 1,50 extra korting.

De snelle besteller betaalt dus maar € 3,50 per pannenkoek en ontvangt hem uit de handen van Supercupwinnaar: De vrouwen van Feyenoord Futsal.

Onze bezorggebieden deze avond zijn:Vlaardigen, Maasland, Maassluis, Schipluiden, Schiedam, Botlek Rotterdam, Hoogvliet Rotterdam en Pernis Rotterdam.

Het is natuurlijk altijd mogelijk je pannenkoeken op te komen halen bij Pannenkoekenrestaurant 't Hof en zo alsnog dit supergave initiatief te ondersteunen.

Geef een pannenkoek cadeau!
Het is uiteraard ook mogelijk om een pannenkoek cadeau te doen aan iemand waarvan jij vindt dat diegene het verdient. Geef bij het bestelformulier aan dat je de bestelling op eenander adres wil afleveren en schrijf onderaan nog een leuk bericht en wij zorgen dat deze boodschap overkomt.

U kunt uw pannenkoek nu al bestellen op: www.feyenoordfutsal.nl/pannenkoeken/