ROTTERDAM - Zaterdag 28 mei wordt het pop-up podium van de Rotterdamse Wijken Show nog een laatste keer opgebouwd. Vanaf 15:00 uur is het feest op het Schouwburgplein en kun je genieten van zang, dans, poppenspel, spoken word en meer!

Rap, opera, dans en poppenspel

Net als bij de eerdere edities van de Rotterdamse Wijken Show is er ook aanstaande zaterdag weer een grote variatie aan artiesten die op het podium zal staan. Zo zullen onder andere Simha (rap), Bellyssima (buikdans), Marie van der Burg (jazz) en The Voice Kinds-finalist Soufiane Soussan optreden. Poppenspeler Alexander Bouwer brengt een compleet nieuwe pop tot leven voor een spannend duet.

Als onderdeel van O. Festival for Opera. Music. Theatre. kan opera op het pop up-podium natuurlijk niet ontbreken. Sopraan Laura Bohn zal de one-woman opera Lullaby ten gehore brengen, wat tevens de Europese première zal zijn van dit bijzondere stuk muziek. De volledige line-up van de laatste Rotterdamse Wijken Show vind je op rotterdamsewijkenshow.nl.

Vaste bezetting
De basis van de Rotterdamse Wijken Show wordt verzorgd door een bonte mix van Rotterdamse podiumkunstenaars zoals de Kaapverdiaanse zangeres Melissa Fortes, beatboxers Timmeh en A/L/X, de dertienjarige volkszanger Levy Goudriaan en dansgroep Desi Steps. De regie van de show is in handen van Rajiv Bhagwanbali. Bandleider Stanley Clementina zorgt met de Steez Music Band voor de wervelende muzikale begeleiding van de show.