BARENDRECHT - Bakfietsmerk Lovens is met World of Bikes een samenwerking gestart. Vanaf nu is het mogelijk om de Lovens Explorer aan huis, in een straal van 30 km rondom Barendrecht, te testen. Premium service aan huis; een ideale uitkomst voor drukke gezinnen.

Proefrit maken in je eigen omgeving
Lovens richt zich met haar premium bakfiets, de Lovens Explorer, op gezinnen met kinderen, die in of rond een stad wonen en op zoek zijn naar een kwalitatief, veilig en duurzaam vervoersmiddel, waarmee je gezien wilt worden. Lovens wil deze jonge gezinnen, die vaak onvoldoende tijd hebben voor een rustig winkelbezoekje, tegemoetkomen, door hen de mogelijkheid te bieden het product thuis, in hun eigen omgeving, te testen. Deze Millennial doelgroep hecht veel waarde aan goed advies en uitstekende service. Zaken die bij Lovens en World of Bikes hoog in het vaandel staan. Met deze samenwerking presenteren zij de doelgroep een passend aanbod.

Online afspraak maken
Een consument die een testrit aan huis wilt inplannen, kan online een afspraak maken. Op de websites Lovensbikes.com en Worldofbikes.com staat een digitale afsprakenkalender, waar de consument een datum en tijdstip kan selecteren. Na het inplannen van de online afspraak, nemen de fietsspecialisten van World of Bikes contact op met de klant, om de details van de afspraak te bespreken. De afspraken worden in een straal van 30 kilometer rond de winkel van World of Bikes in Barendrecht uitgevoerd, zodat er per afspraak voldoende tijd is voor service en advies.

De fietsspecialisten van World of Bikes
World of Bikes is een van de speciaal geselecteerde fietsenwinkels waar de Lovens Explorer verkrijgbaar is. De winkel is een begrip in de regio Barendrecht. World of Bikes, voorheen Peter Terlouw, begon in 1976 als hobby in een schuur en is uitgegroeid tot de moderne fietsenwinkel van maar liefst 2950 m. World of Bikes is een verlengstuk van alle Bike Totaal en Profile 'de Fietsspecialist' winkels in de omgeving, welke mede-eigenaar zijn van World of Bikes. Deze samenwerking tussen de formules zorgt voor een regiofunctie, waarbij in de grote winkel van World of Bikes - naast een groot assortiment onderdelen en accessoires - alle fietsen te zien zijn. De fietsen, waaronder de Lovens Explorer, kunnen hier worden getest én gekocht. Na aankoop haalt de klant de fiets op bij zijn of haar vertrouwde Bike Totaal of Profile 'de Fietsspecialist' winkel in de buurt, waar de fiets rijklaar is gemaakt en waar ook de verdere service wordt verleend.

Over Lovens
Lovens is een merk van Optima Cycles, producent van Dutch ID e-bikes en FirstBike. Lovens staat voor alternatieve vormen van mobiliteit. De producten dragen bij aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier. De elektrische bakfietsen zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie gaat Lovens verder waar anderen stoppen.