ROTTERDAM - #NLblijftthuis is een mooi initiatief om Nederlanders een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis. Hartverwarmend, maar ook hard nodig. Voor bedrijven als Miniworld, maar ook voor alle mensen die al weken thuis zitten en niet meer weten hoe ze hun tijd moeten doorbrengen. Daarom komt Miniworld met haar eigen versie van #NLblijftthuis: 'Miniworld Thuisbezorgd'. Met een oproep tot actie in Miniworld-stijl: bouw thuis je eigen miniatuurwereld en plaats hierin een banner met een tekst om mensen een hart onder de riem te steken. Naar Miniworld opgestuurde foto's worden op de website geplaatst.

Miniworld Thuisbezorgd

Veel mensen zitten thuis en weten niet meer weten wat wat ze met hun tijd aanmoeten. Vooral met kinderen heel lastig. Miniworld wil heel graag bezoekers vermaken en inspireren, maar haar deuren zijn voorlopig gesloten. Marc van Buren, directeur van Miniworld Rotterdam, kreeg een idee om hier iets aan te doen: Miniworld aan huis bezorgen. Hoe?

Vorige week begon Miniworld met het initiatief 'Miniworld Bezorgt Verhalen Thuis'. Het eerste verhaal in deze serie werd vorige week online geplaatst op het YouTube-kanaal van Miniworld. Hierin wordt het bijzondere verhaal verteld van het voormalige Rotterdamse Coolsingelziekenhuis aan de hand van de gelijknamige maquette in de miniatuurwereld.

Nu is er een tweede initiatief: 'Bouw je eigen miniatuurwereld'.

Korte instructievideo
Hoe dat kan laat Marc zien aan de hand van een korte instructievideo. Met huis-, tuin en keukenmaterialen die iedereen wel heeft liggen, aangevuld met een paar handige tips en een bijzonder starterspakket kun je aan de slag. Dat starterspakket bevat materiaal voor een stukje landschap, een huisje, twee poppetjes en lijm. Hiermee kan je je eigen miniatuurwereldje bouwen. Een leuke en creatieve thuisactiviteit, die door Miniworld wordt thuisbezorgd!

Toon je support met deze actie
Met deze actie steun je niet alleen Miniworld in deze moeilijke tijden. Het geeft jou en mogelijk ook je gezin iets leuks en creatiefs om thuis te doen. Bovendien steek je met je slogan ook nog een hart onder de riem van andere Nederlanders. De Miniworld-versie van 'You'll never walk alone'! Doe je ook mee? Het starterspakket is te koop in de webshop van Miniworld. Totdat je het in huis hebt, kun je alvast nadenken over wat je op jouw banner wilt zetten. Eerst daden, dan woorden!

Meer informatie over 'Miniworld Thuisbezorgd' is te vinden op onze nieuwspagina. Er is ook een korte introductievideo / promo 'landschapsbouw voor beginners' te vinden op ons YouTube kanaal.