ROTTERDAM - Ruim 400 kunstwerken gaan eenmalig in de verkoop tegen vriendelijke ronde prijzen. Op zondag 20 november a.s. is het weer tijd voor de Grote Depotopruiming van Kunstuitleen Rotterdam.


Na een paar jaar sparen wordt het weer tijd om afscheid te nemen van een heel aantal kunstwerken. Zo wordt er weer plek gemaakt voor de nieuwe aanwinsten. Kunstwerken die op zondag 20 november in de verkoop gaan zijn onder andere van bekende (Rotterdamse) kunstenaars als Klaas Gubbels, Cora van Vliet, Rien Bout, Neel Korteweg en Lucienne Smit. Daarnaast worden er werken verkocht van Corneille, Herman Brood en werken uit de nalatenschap van kunstenaar Jan Hofland: vaak grote schilderijen van Rotterdam, sport en koeien. De werken die verkocht worden zijn speciaal geselecteerd voor de Grote Depotopruiming en alleen dan te koop. Prijzen gaan vanaf 45 euro.

Zet de wekker

Iedereen is welkom van 11.00 – 18.00 uur. Leden van Kunstuitleen Rotterdam krijgen exclusief toegang tussen 9.00 - 11.00 uur om de speciaal geselecteerde collectie als eerste te bekijken. Voor de eerste 100 klanten staat een kop koffie klaar met een verse croissant van Jordy's Bakery.

De grote Depotopruiming

VIP-ochtend: 9.00 - 11.00 uur
Openingstijd publiek: 11.00 - 18.00 uur
Locatie: Expo Kunstuitleen Rotterdam, Goudsesingel 268, Rotterdam.