ROTTERDAM - GAMMA Rotterdam-Stadion opent op 22 februari op de nieuwe locatie P+R Noorderhelling!

De bouwmarkt is niet alleen veel groter en heeft nog meer aanbod, maar is ook veel ruimer en overzichtelijker ingedeeld. Centraal in de bouwmarkten staan twee grote afdelingen: alles voor je tuin en alles voor verf. Op grote pleinen vind je alles om je te laten inspireren op kleur -al dan niet met behulp van de verfspecialist- en wat er mogelijk is in je tuin. Natuurlijk is alles aanwezig om de klus uit te voeren. Daarnaast is GAMMA het juiste adres voor het verduurzamen van je huis. GAMMA Rotterdam-Stadion heeft alles wat je nodig hebt voor grote en kleine isolatieklussen, en speciale presentaties waar de duurzaamheidsadviseur je wegwijs maakt in alle mogelijkheden om je huis duurzaam te maken.

De bouwmarkt viert de opening vanaf dinsdag 22 februari t/m zondag 27 februari met feestelijke activiteiten en volop voordeel. Kijk in de speciale openingsfolder of op de website voor het totale programma: gamma.nl/rotterdam-stadion.

De nieuwe winkel biedt natuurlijk alles wat je van GAMMA gewend bent scherpe prijzen, verrassende aanbiedingen, maatwerk en alle info om je klus te laten doen door de GAMMA klusservice of een van onze partners. Uiteraard kan je bij GAMMA ook terecht voor de grote constructieve klus, en is er een groot aanbod in vloeren, verlichting en raamdecoratie om je huis te verfraaien.

GAMMA wil voor haar klanten klussen leuker en gemakkelijker maken. GAMMA helpt je om je huis continu aan te passen aan jouw leven. Het focus winkelconcept dat in Rotterdam is geimplementeerd, kenmerkt zich door overzicht, heldere navigatie, aandacht voor service en een prettige (online) winkelervaring.

Er is veel aandacht voor de groepen waar GAMMA sterk in is, zoals bouwen, decoratief afwerken, tools, tuinaanleg én natuurlijk verf waar we sinds jaar en dag de grootste aanbieder zijn. GAMMA is er hiermee voor elke klus en iedere klusser, of men die nou zelf doet, of wil laten doen.

GAMMA merkt dat steeds meer klanten hun woning willen verduurzamen voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Daarom maakt GAMMA op de winkelvloer middels bijzondere presentaties inzichtelijk welke opties klanten hebben als ze hun woning willen verduurzamen.

GAMMA, een formule van Intergamma B.V. is marktleider in de doe-het-zelfmarkt in de Nederland. Met een sterk winkelnetwerk en omnichannel strategie inspireert GAMMA haar klanten om hun huis aan te passen aan hun wensen. GAMMA is er hiermee voor elke klus en iedere klusser, of men die nou zelf doet, of wil laten doen.

De bouwmarkt is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.