ROTTERDAM - Na enkele maanden buiten gebruik te zijn geweest, gaan de ovens bij Happy Italy de Kuip eindelijk weer aan. Gasten kunen naast de pasta’s, lunchgerechten en toetjes, nu ook weer komen genieten van de grote, verse pizza’s.

‘We hebben ontzettend naar dit moment uitgekeken,’ vertelt Erik Theeuwes (Directeur F&B Happy Italy). De ovens van Happy Italy de Kuip raakten beschadigt na een korte brand die in maart plaatsvond in de keuken. ‘Ontzettend vervelend, zowel voor ons team, onze gasten die graag pizza bij ons eten, als de omwonende die er last van hebben gehad.’ De afgelopen weken werden besteed aan de herstelwerkzaamheden en er moesten onder andere nieuwe ovens worden geïnstalleerd. ‘Niet alleen om onze pizza’s weer optimaal te kunnen maken, maar er is ook een flinke investering gedaan in de duurzaamheid van de keuken. De overstap van gas naar elektra was voor ons dan ook meteen het uitgangspunt. Het comfort van de omwonenden heeft hierbij een grote rol gespeeld,’ aldus Erik. ‘Vanaf nu staan onze pizzaiolo’s in de startblokken om de eerste pizza’s de oven in te schuiven. Van pizza Margherita tot pizza Döner of sweet pizza met Nutella, al onze meer dan 25 soorten pizza’s zijn weer te bestellen. Zowel in ons restaurant als voor take away!’