ROTTERDAM - Vijf studenten van Hogeschool Rotterdam organiseren op 10 december een online veiling om geld op te halen. De opbrengsten van deze veiling gaan naar Stichting Jarige Job uit Rotterdam.

Stichting Jarige Job draait om verjaardagen van kinderen. De stichting maakt verjaardag dozen, waar allerlei items inzitten voor een verjaardag. Denk hierbij aan een taartmix, cadeaus, slingers en traktaties. Op dit moment kan Stichting Jarige Job ongeveer 7000 pakketten maken per maand. De pakketten worden gegeven aan kinderen, wiens ouders het niet kunnen betalen om verjaardagen te vieren. Op deze manier kunnen zo vele mogelijk kinderen in Nederland toch nog hun verjaardag vieren.

Met 7000 pakketten is Stichting Jarige Job er echter nog niet. De zelf opgezette evenementengroep Eventures, organiseert op 10 december vanaf 19.30 uur een online veiling. Het doel van de Spotlight Veiling Voor Verandering, is om nog meer kinderen een verjaardag pakket te geven. Er worden diverse kunststukken geveild van opkomende artiesten uit Rotterdam en omgeving. Aanwezigen kunnen dus voorlopers worden op de trend, wie weet wat je binnenkort in huis kunt hebben. Kaarten zijn te koop via Online Event: Spotlight veiling voor verandering Tickets, vrij, 10 dec. 2021 om 19:30 | Eventbrite