ROTTERDAM - Excelsior is ook na dit weekend nog de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. De Kralingers van trainer Marinus Dijkhuizen waren veel te sterk voor VVV-Venlo (3-0).

De thuisploeg was de hele wedstrijd de bovenliggende partij en kreeg in de openingsfase al kansen via Siebe Horemans, Narouan Azarkan en topscorer Thijs Dallinga (paal). Op slag van rust viel de verdiende treffer door Reuven Niemeijer die een voorzet van Horemans langs keeper Zima kopte.

Ook na de rust lag het initiatief bij de thuisploeg en kort na de rust was het na kansen voor Dallinga en Horemans opnieuw raak voor Niemeijer, nu uit een voorzet van Azarkan. Een paar minuten later deed ook Dallinga een duit in het zakje door na een vrije trap van Niemeijer de 3-0 te maken. Excelior kon hierna het duel gecontroleerd uitspelen.