HENDRIK IDO AMBACHT - In de Tweede Divisie heeft Excelsior Maassluis zich weer even los gemaakt van de onderste plaatsen. De ploeg van Dogan Corneille won in een attractief en doelpuntrijk duel met 3-4 van ASWH.

Op sportpark Schildman zagen de toeschouwers een doelpuntenbal dat werd geopend door Sekou Sylla. David Almeida maakte echter al snel gelijk voor de thuisploeg. Weer drie minuten later pakten de gasten uit Maassluis opnieuw de leiding, nu via Redouan Omar Ouali. Nog voor rust schoot Sam van de Kreeke een nieuwe gelijkmaker op het bord.

Na de pauze liep Excelsior Maassluis uit naar 2-4 via Vincent van den Berg en Jeremy Moreno. De aansluitingstreffer van Gilmaro van de Werp kwam te laat en was voor de statistieken: 3-4.