HEERHUGOWAARD - Voor de derde keer dit seizoen staan de ploegen uit Heerhugowaard en Rotterdam tegen over elkaar. De vrouwen van Reiger Boys spelen a.s. vrijdag voor de beker tegen de vrouwen van Feyenoord Futsal.

De twee voorgaande keren wisten de Rotterdamse vrouwen met 3-1 en 5-4 te winnen. In het laatste duel, net als afgelopen vrijdag, heeft Feyenoord Futsal laten zien dat een wedstrijd pas is afgelopen wanneer er gestreden wordt tot de laatste seconde. Het Heerhugowaardse jonge team met international Sanne Brand, zal dus nog wat recht willen zetten en gaat vol voor de overwinning. Zij staan in de competitie op de tweede plaats, waar Feyenoord Futsal op de derde plaats staat.

Na de bekerwinst op Reiger Boys en Os Lusitanos staan de vrouwen van Feyenoord Futsal eerste in de poule. De eventuele derde winst betekent een zeer grote stap richting de volgende ronde. Feyenoord Futsal zal het vrijdag overigens zonder spits Shayenne Ledes moeten doen, zij is er vanwege een schorsing niet bij.

Heerhugowaard is de woonplaats van assistent trainer Bob Kool, dus de Rotterdammers zullen nu eens een keer zijn kant op reizen. De vrouwen trappen om 20:30 uur af in Sporthal Waardergolf.