DEVENTER - Feyenoord heeft met de nodige moeite zijn vierde zege van het seizoen geboekt. In Deventer won de ploeg van trainer Arne Slot na een 2-0 achterstand toch nog met 3-4 van Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles had zijn eerste vier duels verloren, maar opende in De Adelaarshorst vol passie en na een klein kwartier leidde de ploeg al met 2-0. Linthorst vond via Walemark het net en Lidberg kopte fraai raak. Feyenoord richtte zich op en Danilo was succesvol met een intikker en een mooie kopbal, beide keren na voorbereidend werk van Walemark.

De Lange voorkwam vlak voor rust met drie katachtige reflexen een derde Rotterdamse treffer, maar na rust scoorde Dilrosun alsnog. De thuisploeg oogde nu machteloos en via een prachtige knal van Szymanski werd het 2-4. Veer in blessuretijd scoorde Edvardsen nog wel een eretreffer: 3-4.