GRAZ - Feyenoord heeft in de Europa League een pijnlijke 1-0 nederlaag geleden bij Sturm Graz, een ploeg waar vorige keer nog met 6-0 van werd gewonnen. Willen de Rotterdammers door in de EL, dan moeten ze in ieder geval volgende week winnen van Lazio Roma.

Net als in de thuiswedstrijd was Feyenoord de betere ploeg, maar het wist het verschil nu niet in de score uit te drukken. Ondanks kansen voor Kökçü (2x), Trauner, Szymanski en Danilo wilde de openingstreffer maar niet vallen.

Na rust was Feyenoord ineens van slag en het had geluk toen Emegha de paal raakte en een schot van Affengruber net naast ging. Sturm Graz voerde de druk verder op,maar Bijlow leek stand te houden. Totdat Kiteisjvili in de 94ste minuut scoorde, daarbij Feyenoord in mineur achterlatend.