ROTTERDAM - Feyenoord heeft in De Kuip onnodig twee dure punten verspeeld. Tegen RKC Waalwijk kwam de ploeg van trainer/coach Arne Slot niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

De thuisploeg startte in eigen huis sterk met kansen voor Senesi en Dessers,maar na de 1-0 van aanvoerder Toornstra zakte Feyenoord om onverklaarbare redenen helemaal weg. RKC profiteerde via de sterk spelende Odgaard en een kopbal van Anita waardoor de ruststand heel verrassend 1-2 was.

Feyenoord kwam toch weer sterk uit de rust en Til tikte, na een omhaal van Senesi, de gelijkmaker binnen. Wie verwachtte dat de overwinning nu voor het grijpen lag kwam echter bedrogen uit. De winnende treffer hingen de gehele tweede helft in de lucht, maar Nelson, Dessers en Jahanbakhsh kregen de bal er niet in.