EMMEN - Feyenoord is zondag op het laatste moment aan een nederlaag ontsnapt bij FC Emmen. De Rotterdammers maakten pas in de zesde minuut van de blessuretijd 3-3 gelijk.

Na een sterk eerste kwartier waarin de Rotterdammers een 0-2 voorsprong pakten via doelpunten van Orhan Kökcü en Luciano Narsingh liet men zich de kaas volledig van het brood eten door de Drenten. Nog voor de rust trokken Robbert de Vos en Sergio Pena de stand gelijk en Feyenoord mocht zelfs blij zijn dat jet toen al niet op achterstand kwam.

Dat gebeurde alsnog na een uur spelen toen Luciano Slagveer verdedigend falen wist af te straffen. Lang leek Emmen op een verrassende zege af te gaan, maar in de uiterste slotfase, Emmen speelde inmiddels met tien man na rood voor Heylen, wist invaller Jens Toornstra alsnog een punt te redden.

FC Emmen - Feyenoord 3-3 (2-2)