BIELEFELD - Feyenoord heeft in het derde oefenduel in Duitsland het net niet weten te vinden. Aangezien dat ook tegenstander Arminia Bielefeld niet lukte, eindigde de wedstrijd zoals die begon (0-0).

De Rotterdammers wisten afgelopen weekend nog indruk te maken in wedstrijden tegen Borussia Dortmund en MSV Duisburg, maar tegen het naar de Bundesliga gepromoveerde Arminia Bielefeld zag het er allemaal heel pover uit. De ploeg van Dick Advocaat oogde bij vlagen zelfs vermoeid.

De Duitsers zorgden in de eerste helft voor de meeste dreiging, zonder tot echt grote kansen te komen. Na de rust waren er wel twee mogelijkheden voor invaller Luciano Narsingh, maar ook hij wist het net niet te vinden.

Feyenoord sluit komende vrijdag de trip in Duitsland af met een duel tegen Hamburger SV.