GRONINGEN - Feyenoord is in Groningen niet verder gekomen dan een gelijkspel. Luis Sinisterra bracht de Eotterdammers in de eerste helft op voorsprong waarna een makkelijk gegeven strafschop voor de gelijkmaker zorgde.

De eerste helft kwam moeizaam op gang. Feyenoord kreeg een aantal kleine mogelijkheden, maar FC Groningen kwam dichtbij een goal toen Hristic de paal trof. Na een dik half uur werd Sinisterra weg gestuurd door Sam Larsson en de Colombiaan rondde koelbloedig af. Een kwartier na rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte na een licht vergrijp van Toornstra. Memisevic pakte het cadeautje gretig uit door vanaf elf meter te scoren: 1-1. In deze stand zou in het laatste half uur geen verandering meer komen.

FC Groningen - Feyenoord 1-1 (0-1)
32. Sinisterra 0-1
60. Memisevic (pen.) 1-1