ZWOLLE - Feyenoord heeft zijn uitstekende reeks van de laatste weken met pijn en moeite weten voort te zetten. De Rotterdammers kwamen op bezoek bij PEC Zwolle eerst met 2-0 achter en later met 3-2, maar wisten uiteindelijk toch met 4-3 te zegevieren.

In een spectaculair duel gebeurde er van alles en had de thuisploeg een droomstart. Al binnen vijf minuten scoorde Lennart Thy vanaf de strafschopstip en even later bracht Mike van Duinen PEC Zwolle op 2-0. Nog voor de rust wist Leroy Fer de aansluiting te vinden: 2-1.

Er volgde een knotsgekke tweede helft waarin Steven Berghuis voor de gelijkmaker zorgde, maar een paar minuten later bracht Thy met zijn tweede de thuisploeg toch weer op voorsprong. Berghuis maakte echter ook zijn tweede waardoor beide ploegen weer in evenwicht waren. Lang leek het hierna op een gelijkspel te eindigen, maar met nog drie minuten op de klok bezorgde Robert Bozenik de Rotterdammers alsnog de overwinning: 3-4.