ROTTERDAM - Feyenoord gaat na de winterstop door in de Europa League. De ploeg van Arne Slot verloor thuis met 1-3 van Atlético Madrid en maken daardoor geen aanspraak meer op een vervolg in de Champions League.


Minteh begon in de basis en steeds als de Gambiaan de bal kreeg, gebeurde er iets. In de eerste tien minuten zorgde hij tweemaal voor gevaar, maar in het vervolg ging het vaker mis dan goed. Het lepe Atlético van trainer Simeone liet Feyenoord even uitrazen en nam daarna aan de hand van Griezmann het initiatief. Bijlow kon nog knap redding brengen toen Morata alleen op hem afstormde, maar was kansloos toen Geertruida de bal ongelukkig via zijn zij in het doel liet rollen.

Feyenoord hoopte op beter na rust, maar na luttele minuten ging de bal via Griezmann al op de paal.Aan de andere zijde was Gimenez vrijwel onbereikbaar. Niet veel later viel de 0-2. Op aangeven van Barrios volleyde Hermoso op zeer fraaie wijze raak. Feyenoord bleef het proberen en de Kuip veerde op toen Wieffer uit een corner binnenkopte.De vreugde was van korte duur. Gimenez kopte fraai raak, maar wederom scoorde Feyenoord in het eigen doel. Die klap kwamen de Rotterdammers niet meer te boven.