MAASSLUIS - Bij de start van de competitie in de Tweede Divisie is vv Katwijk het seizoen gestart met een degelijke overwinning op Excelsior Maassluis. Met twee doelpunten al voor de rust gemaakt werd er met 0-2 gewonnen.

Met een treffer uit een strafschop en een assist was aanvoerder Robbert Susan weer eens belangrijk voor de Katwijkers. Na een klein half uur mocht hij vanaf elf meter aanleggen en aangezien hij dit feilloos deed was de eerste treffer van dit seizoen in de Tweede Divisie een feit. Zeven minuten later stond hij met een goede pass op de van OFC overgekomen Tim Freriks ook aan de basis van de 0-2.

Na de rust zakte het spelpeil behoorlijk en was de thuisploeg aanvallend niet bij machte om de gasten pijn te doen die dan ook gemakkelijk overeind bleven.

Excelsior Maassluis - Katwijk 0-2 (0-2)
27. Susan (pen.) 0-1
34. Freriks 0-2