ZWOLLE - Op de laatste speeldag van de reguliere competitie in de Eredivisie Vrouwen heeft PEC Zwolle onnodig twee punten laten liggen. In de thuiswedstrijd tegen Excelsior gaf men een 2-0 voorsprong uit handen en moest men zich tevreden stellen met een puntendeling.

PEC Zwolle, de laatste weken toch al in goede vorm, was grote delen van de wedstrijd de betere ploeg. Kort voor de rust was het Jassina Blom, die eerder in de wedstrijd de lat al had geraakt, die de ban brak.

Na een uur spelen werd die score verdubbeld door de eerste treffer van Danique Noordman. Een zaak van geconcentreerd uitspelen zoals de Zwolse ploeg recent al vaker deed, maar halverwege de tweede helft zorgde Marthe van Eck voor de aansluiting en de Zwolse ploeg kwam goed weg toen een corner van Frerique Nieuwland op de lat belandde. Het bleek uitstel want in blessuretijd wist Daniëlle Noordermeer meteen fraai afstandsschot alsnog voor de gelijkmaker te zorgen: 2-2.