ROTTERDAM - Op 15 december is de laatste wedstrijd van het seizoen voor de American Football dames in Nederland; ook wel de Queens Bowl genoemd. Deze zal worden gehouden in Rotterdam op locatie van de Rotterdam Ravens. In Amerika heet dit de Super bowl, het sport event van het jaar. Het is een traditie om het seizoen af te sluiten met een wedstrijd tussen de beste teams. De Queens bowl is een event voor iedereen die van sport, entertainment en American football houdt. Uiteraard is er volop eten en drinken. Wees er snel bij en bemachtig je ticket via Facebook Queens Football League.

Programma:
12:00 uur deuren open
13:30 uur wedstrijd Rotterdam Ravens vs 0'30 Wolverines
15:00 uur wedstrijd Amsterdam Cats vs M'gladbach Wolfpack (Duits team).
18:00 uur einde event

Achtergrondinformatie
De Queens Football League is de eerste sportorganisatie in Europa die specifiek voor en door vrouwen is opgezet. Als eerste bond voor vrouwen zijn we dan ook trendsetting maar ook individualiteit is voor ons belangrijk. Onze teams zijn hecht, vol met inspirerende powervrouwen met elk hun eigen verhaal en (etnische) achtergrond.


QFL is voor vrouwen die houden van een uitdaging en stoer zijn, maar wel vrouwelijk. De achtergrond van deze dames is divers alsook de lengte of kledingmaten, zij voelen zich prettig en veilig ongeacht hun achtergrond. Er zijn momenteel al 5 teams in Nederland. De Amsterdam Cats, Rotterdam Ravens, Flevo Foxes, Leiden Red Keys en de 0'30 Wolverines.

Vrouwen in heel Nederland kunnen kennismaken met deze geweldige sport door een van onze clinics te volgen. Volg ons op Instagram @queensfootballeague of op Facebook Queens Football League .