KATWIJK - Quick Boys en Excelsior Maassluis hebben gisteren de kans gemist om aansluiting met de middenmoot te bewerkstelligen. De wedstrijd tussen de nummers dertien en veertien van de Tweede Divisie eindigde in een gelijkspel.

Het was zaterdag binnen tien minuten raak toen een goed genomen vrije trap van Stephan Kruithof door aanvoerder Daan Smith ongehinderd binnen gekopt kon worden. In de tweede helft was de stand snel gelijk getrokken. Wat de thuisploeg in de eerste vijfenveertig minuten niet lukte, slaagde men nu wel in. Na een goede pass van Kouwenhoven kon spits Dennis Kaars wegdraaien bij Robin van der Ende en verschalkte hij keeper Van Leeuwen in de verre hoek. Bij 1-1 zou het vervolgens ook blijven.

Quick Boys - Excelsior Maassluis 1-1 (0-1)