KATWIJK - Quick Boys blijft meedraaien in de top van de Tweede Divisie na een spektakelstuk tegen Excelsior Maassluis. Op Nieuw-Zuid won de thuisploeg met maar liefst 7-2 en kroonde Youssef El Kachati met vier treffers tot man van de wedstrijd.

Excelsior Maassluis had tien punten uit de laatste vier duels behaald, maar kwam er tegen Quick Boys geen moment aan te pas. Na een vroege goal van Danny van Meiracke werden de gasten nog wel even geholpen door een eigen doelpunt van Paul van der Helm, maar nog voor rust had de ploeg van Edwin Grünholz de marge al o twee gebracht door treffers van Tyrone Owusu en Youssef El Kachati.

Halverwege de tweede helft bracht Jan Willem Kamp de stand op 4-1 en nadat Excelsior Maassluis nog even tegensputterde via Tobias Kleijweg was de slotfase voor El Kachati. Met een lopezuivere hatrick tussen de 80e en 88e minuut bracht hij zijn totaal op vier deze middag en voltooide de zevenklapper voor Quick Boys.