ROTTERDAM _ Feyenoord Futsal heeft zich voor komend seizoen weten te verzekeren van de diensten van Reginio Resida. Resida komt daarmee terug naar Rotterdam want al eerder speelde hij voor TPP-Rotterdam alvorens hij naar Groene Ster Vlissingen vertrok. Daar maakte hij pas geleden bekend te zullen stoppen met voetballer mede gezien door zijn carrière als populaire YouTuber onder de naam "Rarko".


Resida is daar nu op terug gekomen en wil komend seizoen toch weer voetballen zo valt te lezen op de website van Feyenoord Futsal:
Reginio Resida is in Rotterdam, en ver daarbuiten, al enige tijd een welbekende YouTuber, Rarko, maar onder de zaalvoetballers ook zeer bekend als een speler met furore. Een groot deel van zijn zaalvoetbal carrière speelde Reginio bij TPP-Rotterdam. Hij is begonnen in de jeugd en was als gauw een grote waarde in de selectie. Reginio heeft onder andere bij Jong Oranje zijn zaalvoetbal skills verder kunnen ontwikkelen. Twee seizoenen geleden maakte hij echter een overstap, maar nu is hij weer terug.

“Als bestuur zijn we blij dat we Reginio, als jongen van het huis, weer op het oude nest mogen begroeten. Reginio zijn strijdlustigheid, ervaring en spelbeleving zien wij als een mooie toevoeging aan onze selectie,” aldus voorzitter Sharon van Zadelhoff.