RIJNSBURG - In de Tweede Divisie blijft Rijnsburgse Boys in het spoor van koploper Katwijk en nummer twee AFC. De ploeg van trainer/coach Henk Wisman zegevierde afgelopen zaterdag met 2-1 over ASWH.

Rijnsburgse Boys revancheerde zich hiermee voor de onnodige nederlaag tegen IJsselmeervogels van een week eerder. Binnen tien minuten bracht Robbert Olijfveld, de vervanger van de nog altijd afwezige Dani van der Moot, de thuisploeg op voorsprong.

Kort na de rust wist Roderick Gielisse deze voorsprong te verdubbelen. Het duel werd echter weer spannend toen scheidsrechter shona Shukrula naar de stip weesten Luuk Admiraal er 2-1 van maakte uit een strafschop. Het lukte Rijsnburgse Boys desondanks de zege over de streep te trekken.