HARDENBERG - Jong Sparta heeft drie dure punten verloren op bezoek bij HHC Hardenberg. De rotterdammers stonden bijna een uur op voorsprong, maar een rode kaart nekte de Sparta-beloften waarna HHC er met de winst vandoor ging.

De Rotterdamse beloften kwamen voor rust op 0-1 door een benutte strafschop van Sven Mijnans, nadat de eerste gestopte poging van Emegha op advies van de grensrechter over moest.

Na rust werd HHC in het zadel geholpen door een rode kaart voor Spartaan Jeremy van Mullem. Met een man meer kwam de ploeg van Bert van Hunenstijn op gelijke hoogte via Glenn Kobussen. Tien minuten later kwam HHC op voorsprong door een rake vrije trap van Jurjan Mannes. In de slotfase werd het ook nog 3-1 door de pas ingevallen Justin Lambers.