UTRECHT - FC Utrecht heeft op karakter toch nog een punt gepakt tegen Excelsior. De Rotterdammers waren aanvankelijk slagvaardiger, namen een 0-2 voorsprong, maar de ploeg van Ron Jans rechtte op tijd de rug: 2-2.

De levendige eerste helft leverde voor de thuisploegt twee kansen op. Lidberg schoot van dichtbij over en Azarkan kopte vlak voor rust voorlangs.
Met mogelijkheden voor Driouech,Sandra en Parrott, laatstgenoemde kopte op de paal, was Excelsior gevaarlijker.

Driouech fopte na rust iedereen met een actie vanaf vanaf de achterlijn:0-1.Barkas ranselde een bal van Parrott daarop uit de kruising, maar Lamprou kopte uit de aansluitende corner alsnog raak. Bozdogan zorgde voor de fraaie aansluitingstreffer en diep in blessuretijd kopte Sagnan de 2-2 binnen.