WAALWIJK - RKC Waalwijk heeft thuis niet kunnen winnen van Sparta Rotterdam: 1-1. In de slotfase ging de bal nogal gemakkelijk op de penaltystip en pakten de bezoekers uit Rotterdam alsnog een punt.

Namens de gasten raakte Brym met een wippertje al in de tweede minuut de paal. De Canadees kreeg nog een aantal kansen, alvorens RKC middels Cleonise ook wat gevaar stichtte.

In het eerste kwartier na de rust ging het een beetje mis voor Verschueren. De Belg miste eerst een enorme kans,kopte daarna onbewust in eigen doel en ontving ook nog geel. RKC'er Roemeratoe kreeg even later rood voor een flinke charge. Na de 1-1 uit de strafschop van Kitolano kreeg Sparta nog flink wat kansen, maar RKC hield stand.