VELSEN-ZUID - In de Eredivisie Vrouwen hebben Telstar en Feyenoord in een matig duel de punten gedeeld. De thuisploeg kwam ver in blessuretijd nog naast de Rotterdammers: 1-1.

In Velsen-Zuid bleken de kansen zondagmiddag schaars. Wel werd er een treffer van Feyenoord onterecht afgekeurd wegens hands van Rijsdijk. Dit gebeurde echter pas nadat Anna Ursem de bal met de hand van achter de doellijn had weggeslagen. Kort nadat keepster Jacintha Weimar van Feyenoord een poging van Lieke Vis over de lat tikte kwam de Rotterdamse voorsprong er alsnog via Amber Verspaget.

Na de rust werd het er niet veel beter op al had ook toen Feyenord het meeste balbezt. Het lukte echter niet om keepster Kelly Steen voor een tweede keer te passerem. Diep in blessuretijd kreeg Feyenoord hiervoor de rekening gepresenteerd toen Isa Gomez van afstand uithaalde en de bal via de binnenkant van de paal binnen plofte.