BARENDRECHT - Nederlands nummer 1 van het damespadel in actie op Verse Grond bij Padel Barendrecht, kom ook en doe mee!
Achter station Barendrecht, op het terrein van Verse Grond, is Padel Barendrecht gevestigd. Zaterdag 14 mei, tijdens de seizoensopening van het terrein, komt de top van het Nederlandse damespadel naar Barendrecht om de bewoners van Barendrecht en omstreken te verwennen met een spectaculaire demonstratiewedstrijd. Het is zelfs mogelijk om tijdens deze middag onder leiding van deze topspeelsters kennis te maken met padel of om tips van hen te krijgen om je eigen spel nog beter en leuker te maken.


PROGRAMMA 14 MEI

12.00-12.30 uur Demonstratiewedstrijd (vrije inloop) Nederlandse topspeelsters geven een demonstratiewedstijd:
- Milou van Ettekhoven, kersvers Nederlandse kampioen
- Mirjam van Roer, nr. 7 van Nederland en lid van het veteranen WK-team.
- Stephanie Gomperts, oud-tenniskampioen en momenteel nr. 10 van Nederland. Lid van het veteranen WK-team, dat vorig maand op WK in Las Vegas als 5e van de wereld eindigde.
- Onno Hogenhout, finalist NK 50+
12.40-14.00 uur Clinics van de Nederlandse padeltop (op aanmelding) Kom, onder begeleiding van de beste speelsters van Nederland, kennismaken met padel of krijg tips en tricks die het spel nog leuker maken. Beperkte plekken beschikbaar voor de clinics dus wees er snel bij! Inschrijven voor de clinic kan via de QR-code of via www.padelbarendrecht.nl/over-ons/

14.00-15.20 uur spelen van wedstrijdjes in move up move down vorm. Niveau gemiddeld en gevorderd. Na 20 min spelen draaien de winnaars omhoog en verliezers omlaag.
Vanaf 15:20 tot 17:00 mogen de banen gebruikt worden voor nieuwsgierigen om kennis te maken met het spel padel.

Padel Barendrecht
Sinds begin 2022 liggen er op het terrein van Verse Grond vier gloednieuwe padelbanen van Padel Barendrecht. Padel is de snelst groeiende sport van dit moment. Gezicht en eigenaar van Padel Barendrecht is Leon Zuijdendorp, ook het gezicht van detennisschool.nl, al 10 jaar gevestigd op tennisvereniging Smitshoek. Leon: “Bij Padel Barendrecht werken we volgens het pay-en-playsysteem: via onze site boek je een baan, je betaalt en bent klaar om te spelen! Ook kun je lessen volgen en werken we aan een gezellig padel community. En we zijn ook nog eens de goedkoopste in de regio! Kom je het ook een keer proberen, maar pas wel op, want padel is verslavend. Wij zullen ons vol enthousiasme inzetten om deze kakelverse sport te promoten in de regio Barendrecht en daarbuiten. Leuk om te weten is dat padel waarschijnlijk binnen 4 à 8 jaar ook een olympische sport zal zijn!”