VEENENDAAL/SPAKENBURG - In de Tweede Divisie behaalde Excelsior Maassluis een knappe overwinning op bezoek bij GVVV. Bij Spakenburg-Jong Sparta zat het venijn in de staart met een 2-2 eindstand tot gevolg.

Via Giovanni da Fonseca kwam Excelsior Maassluis op een verdiende voorsprong, maar de veel scorende Philip Ties, bracht beide ploegen weer in evenwicht. Na de rust kregen beide teams mogelijkheden, maar werd het duel beslist door een bekeken schuiver van Jeremy Moreno: 1-2.

Spakenburg en Jong Sparta wisten in de eerste helft het net niet te vinden. Vijf minuten na rust deed Ayoub Boukhari dat wel vanaf de strafschopstip. Met nog zes minuten op de klok kreeg het Spakenburg van trainer John de Wolf ook een strafschop die werd benut door Marlon Versteeg die even later nogmaals wist te scoren. Diep in blessuretijd wist Gianni dos Santos alsnog een punt te redden voor Jong Sparta.