ROTTERDAM - Help Dribbel de dieren terug te vinden! Op zondag 2 februari komt Theater Terra naar Theater Koningsduyn met de Dribbel Minishow (2+). Die middag gaat hondje Dribbel op avontuur op de boerderij. Maar wat een schrik: alle dieren zijn verdwenen! Kom jij Dribbel helpen om ze weer terug te vinden?


Dribbel speelt de hoofdrol in de prentenboeken van Eric Hill. Ze zijn vertaald in meer dan 65 talen. Wie is er niet groot geworden met Dribbels kijk-achter-de-flapjesboeken of de tekenfilmserie uit Villa Achterwerk? En de peuters en kleuters van nu kennen hondje Dribbel natuurlijk van de filmpjes op Youtube.

Meet & Greet met Dribbel
Sinds 2013 trekt Theater Terra over de hele wereld met voorstellingen over Dribbel. Hierin komen de verhalen uit zijn boeken tot leven en zingt Dribbel vrolijke liedjes. Na lange tijd in het buitenland, is Dribbel blij dat hij weer in Nederland is. En dat hij zijn avonturen op de boerderij ook met de kinderen uit Castricum mag beleven. En hij verheugt zich er enorm op om na de voorstelling de kinderen een pootje te geven.

Over Theater Terra
Theater Terra, winnaar van de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards, is bekend van de populaire familievoorstellingen en musicals Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en De Kleine Zeemeermin. Hiermee zijn ze wereldwijd te zien, van Nederland tot Amerika en van Engeland tot China.

Zondagmiddag 2 februari, Theater Koningsduyn | Geesterhage Castricum, kaarten: www.geesterhage.nl