AMSTERDAM - Cirque du Soleil kondigt met trots zijn terugkeer aan naar Nederland. Voor het eerst brengt Cirque du Soleil zijn energieke en hoogacrobatische productie OVO naar Amsterdam én Rotterdam. OVO, een spannende Cirque du Soleil voorstelling, is een kleurrijke blik op een nieuwe dag in het leven van insecten; een non-stop feest van energie en beweging. Door middel van adembenemende acrobatiek die de unieke persoonlijkheden en vaardigheden van diverse insectensoorten benadrukt, onderzoekt OVO de schoonheid van biodiversiteit in al zijn contrasten en levendigheid.


OVO is te zien in Ziggo Dome Amsterdam van 7 tot en met 10 september, en in Rotterdam Ahoy van 14 tot en met 17 september. De kaartverkoop van OVO start aanstaande vrijdag 17 maart om 10.00 uur via ticketmaster.nl. Er zijn ook groepstickets beschikbaar en tickets met korting voor kinderen van 14 jaar en jonger.

ZIGGO DOME AMSTERDAM

DONDERDAG 7 SEPTEMBER, 20:00 UUR

VRIJDAG 8 SEPTEMBER, 20:00 UUR

ZATERDAG 9 SEPTEMBER, 16:00 UUR

ZATERDAG 9 SEPTEMBER, 20:00 UUR

ZONDAG 10 SEPTEMBER, 12:00 UUR

ZONDAG 10 SEPTEMBER, 16:00 UUR

ROTTERDAM AHOY

DONDERDAG 14 SEPTEMBER, 20:00 UUR

VRIJDAG 15 SEPTEMBER, 20:00 UUR

ZATERDAG 16 SEPTEMBER, 16:00 UUR

ZATERDAG 16 SEPTEMBER, 20:00 UUR

ZONDAG 17 SEPTEMBER, 12:00 UUR

ZONDAG 17 SEPTEMBER, 16:00 UUR

KAARTVERKOOP

Vanaf vandaag zijn tickets voor OVO exclusief verkrijgbaar voor leden van Club Cirque. Gratis lid worden? Ga naar cirqueclub.com. De reguliere kaartverkoop start aanstaande vrijdag 17 maart om 10 uur. Check voor alle informatie over de kaartverkoop cirquedusoleil.com/ovo, mojo.nl/ovo en ticketmaster.nl.

OVER OVO

Van indrukwekkende krekels die van trampolines stuiteren tot een hypnotiserende spin die in haar web kronkelt, OVO straalt buitengewoon showmanschap uit dat tot de verbeelding spreekt. Grappig en chaotisch, maar toch lief en mooi: OVO haalt ons innerlijke kind naar boven met zijn zoete uitbundigheid. Met 100 mensen uit 25 verschillende landen, waaronder 52 artiesten, brengt OVO ("ei" in het Portugees) op het podium acrobatische acts van hoog niveau die de grenzen van het menselijk lichaam opnieuw definiëren. Sinds de opening in Montreal in 2009 heeft OVO al meer dan 7 miljoen mensen enthousiast gemaakt in 155 steden in 26 verschillende landen.

CIRQUE DU SOLEIL

Cirque du Soleil heeft een nieuwe betekenis gegeven aan hoe de wereld naar het circus kijkt en is uitgegroeid tot een wereldwijd begrip. De Canadese organisatie, gevestigd in Montreal, werd een wereldleider in live-entertainment met het creëren van meeslepende en iconische producties van wereldklasse, verspreid over 6 continenten. Cirque du Soleil verbindt met het publiek door oprecht, menselijk en inclusief te zijn. Het bedrijf heeft het voorrecht om samen te werken met artiesten uit 64 landen, die hun creativiteit tot leven brengen op podia over de hele wereld. Het bedrijf wil een positieve impact hebben op mensen, gemeenschappen en de planeet met zijn belangrijkste instrumenten: creativiteit en kunst. Door de jaren heen zijn meer dan 220 miljoen mensen geïnspireerd, in meer dan 70 verschillende landen. Ga voor meer informatie naar cirquedusoleil.com.