ROTTERDAM - Met sterren als Steelpulse, Maxi Priest, Busy Signal en Colllie Budz maakt Rotterdam zich op voor de lancering van een nieuw groots muziekevent: Reggae Woods Festival! Dit gloednieuwe evenement op zaterdag 6 juli in Rotterdam heeft meteen een indrukwekkende line-up met enkele van de grootste namen uit de reggae-wereld: Busy Signal, de dancehallsensatie bekend om zijn dynamische optredens, Maxi Priest die met een aantal pophits de grenzen tussen reggae en pop heeft doen vervagen en Luciano de ‘Messenjah’. Daarnaast zijn wereldberoemde artiesten zoals de Italiaanse ster Alborosie, Collie Buddz, T.O.K, Konshens, en Million Stylez van de partij, elk met onvergetelijke hits en energieke optredens.

De legendarische band Steel Pulse, die al decennialang de reggae-scene domineert met krachtige boodschappen en tijdloze muziek, sluit het festival af. Met zo'n diverse en getalenteerde line-up belooft het Reggae Woods Festival een onvergetelijke ervaring te worden voor alle bezoekers.

Het festival biedt vijf unieke podia, elk met zijn eigen sfeer en muzikale stijl: De main stage voor de grote namen, een lokaal Roots Reggae podium, De dancehalltent , de unieke King Shiloh met zijn populaire Dub soundsystem en een Afrobeat area die met Amapiano grooves en Afrobeats voor de welkome aanvulling zorgt op de Rootsreggae en Dancehall genres.

Maar er is meer dan alleen muziek! Het festival biedt een scala aan activiteiten en attracties, waaronder een breed scala aan foodtrucks met heerlijke Caribische gerechten, Nyabinghi workshops, Rastafari lezingen en een levendige kunst- en ambachtsmarkt. Het festivalterrein opent om 12:00 uur en het laatste concert eindigt om 23:00 uur.

Tickets zijn nu verkrijgbaar via de officiële website www.reggaewoodsfestival.nl