OUDKARSPEL - Pro-corona organiseerde Speelpark deSwaan al meerdere jaren de 'Midzomerfair' in de zomervakantie. Voor alle thuisblijvers en (terugkerende) vakantiegangers in de regio was dit een welbekend en populair uitje. Post-corona krijgt dit evenement een nieuwe naam én een nieuwe invulling. Het Swaanzinnig Festival op 30 en 31 juli is volledig gericht is op gezinnen. Er is nu nóg meer te beleven met spectaculaire activiteiten, kwalitatieve entertainment en allerlei lekkers dat af te halen is bij de verschillende foodtrucks.

Meer focus op evenementen
Peter Tromp van Speelpark deSwaan ziet de organisatie van dit vernieuwde festival als een startsein voor meer evenementen en festivals op het terrein. "Het Speelpark is uitermate geschikt hiervoor. We hebben een apart evenementenveld, maar we kunnen ook het hele park inzetten als dat nodig is. Met 6 hectare groen, volop speel, klim- en klauterplezier, overal picknickbanken, een uitbreidbaar parkeerterrein en alle andere denkbare faciliteiten is de ruimte geschikt voor allerlei kleine en grote feesten die aansluiten bij de doelgroep gezinnen. We hebben recent veel nieuwe speeltoestellen en luchtkussens geplaatst (zoals de nu al enorm populaire klimkaas) en op korte termijn volgen nog meer vernieuwingen. We zijn er dus in alle opzichten klaar voor!"


Schuimparty, 100 meter stormbaan & hippe foodtrucks
Tijdens het Swaanzinnig Festival is er dus nóg meer te beleven met extra activiteiten, entertainment en allerlei lekkers dat af te halen is bij de verschillende foodtrucks. Je kunt gaan genieten van onder meer verse koffie, allerlei zoetigheden, verse jus d'orange, tosti's, flammküchen en de allerlekkerste friet. Wie van actie houdt kan onder andere los gaan op de 100 meter lange stormbaan, rodeo rijden, vallen en opstaan met mega twister en lekker dansen tijdens de schuimparty. En wat dacht je van levend sjoelen met het hele gezin? Aan entertainment ook geen gebrek met leuke spelshows, een ballonnenclown, live muziek en meer. Centraal staat plezier voor het hele gezin, dus ook aan de ouders is gedacht. Er worden circa 5.000 bezoekers verwacht in twee dagen.


Kaartverkoop succesvol gestart
De kaartverkoop voor het Swaanzinnig Festival is reeds gestart. De kosten per ticket stijgen naarmate de data van het festival dichterbij komt, dus vroeg tickets bestellen loont. De kaarten gaan als warme broodjes, in de eerste week zijn al 500 kaarten verkocht. Voor meer informatie over het festival en voor het bestellen van entreetickets kun je terecht op swaanzinnigfestival.nl.