Nautic Gear de Online watersportwinkel voor Nederland en officieel Dealer van Fusion Marine introduceert de nieuwste bootradio van het premium merk Fusion die, naast Fm-ontvangst, een ingebouwde DAB+ ontvanger heeft. Dit maakt het mogelijk ook aan boord van uw sloep, motorschip of zeilboot van DAB+ digitale radio te genieten!


Voorbereid op het nieuwe radio luisteren
Het huidige FM netwerk in Nederland zal op termijn worden vervangen voor het nieuwe Digitale systeem van radio uitzenden: DAB+ welke al enige tijd actief is in Nederland

DAB+ maakt het mogelijk veel meer radiostations te beluisteren en in Digitale CD kwaliteit! Intussen zijn zelfs veel lokale en regionale omroepen te beluisteren via DAB+.

Alle reden dus om bij de aanschaf van een nieuwe bootradio daar op te letten. De Fusion DAB +Marine radio MS-RA60 heeft een ingebouwde DAB+ ontvanger waarmee u via DAB+ ook aan boord van digitale muziekkwaliteit en een ruim zenderaanbod kunt genieten.
Voor DAB+ ontvangst kan gebruik worden gemaakt van een standaard FM antenne.

Waterbestendige bootradio
Deze radio is speciaal ontwikkeld voor maritiem gebruik. Waterbestendig volgens IPX7 en IPX5 is deze radio een uitstekende keuze wanneer hij word ingebouwd in een stuurconsole van een sloep of in de kuip van een zeilboot. Met een vermogen van 4x22 Watt heeft deze bootradio voldoende volume om naar een lekker stukje je muziek te luisteren. Bijpassende waterbestendige speakers met korting schaft u van Nautic Gear aan met 1 druk op de knop via een handige voordeelbundel.

Niks op de radio? Dan kunt u via bluetooth uw Smartphone of Tablet koppelen en streamt u eenvoudig uw favoriete muziek of Spotify tunes naar de Fusion DAB+ radio. Bedienen op afstand kan via Fusion-Link en een gekoppelde afstandsbediening, Garmin Smartwatch of via de gratis te downloaden Fusion App waarmee u uw smartphone transformeert tot afstandsbediening!

Meer info of advies nodig? De medewerkers van Nautic Gear helpen u graag!