SITTARD - Ook Fortuna Sittard heeft niet weten te winnen van Sparta Rotterdam. In Sittard speelde de middenmoter, die de vorige twee duels de volle winst pakte, met 0-0 gelijk tegen Sparta, dat nu al negen competitieduels ongeslagen is.

Al te verrassend was het niet dat beide ploegen voor de rust niet tot scoren kwamen want de kansen bleken spaarzaam in Limburg. Een kopbal van Fortuna-aanvaller Córdoba die over het doel van Olij ging was het enige wapenfeit.

In de tweede helft legde vooral Fortuna Sittard meer durf aan de dag. Het leverde mogelijk op voor Embaló, Bistrovic, Guth, Noslin en Córdoba, maar geen goal. Subtopper Sparta oogde tam en leek snel tevreden met een punt, al was Namli nog dicht bij een doelpunt. Dat zou echter teveel eer zijn geweest in een duel die geen winnaar verdiende.